Ik ben Tessa Schepers. Ik ben gewoon geboren om een gepassioneerde katten liefhebber te zijn. Bij ons in het ouderlijke huis hadden we tijdens mijn opgroeien altijd katten en vaak ook nestjes gehad. Dit waren altijd katten zonder ras.  Mijn grootouders hadden siamese katten. Ik vond seal point enorm mooi.

Toen ik mijn 1ste appartement huurde had ik binnen een week een kitten dat bij mijn moeder in de stallen van de boerderij opgegroeid was.  Mijn Lois was een zwarte kat met een witte tuxedo aan en na veel verwennen,  aandacht geven en spelen, werd ze een volwaardige binnenkat die mij 19 pracht jaren heeft gegeven.

Ik heb sinds kinds af aan vele kittens zien geboren worden en zo is het idee geboren om een geregistreerde cattery te starten. De keuze voor het Ragdoll ras was zo overduidelijk omdat ik altijd betoverd was door de mooie point kleuren, de mooie blauwe ogen, de langere vacht en het aanhankelijk en nieuwsgierige karakter. Ik ben gestart als Ragdoll fokker in 2014 en heb mij de afgelopen jaren verdiept in de genetica van het ras.

Ik ben gevraagd of ik de bestuursfunctie van penningmeester op mij wilde nemen en zo in het bestuur van de Belgian Ragdoll Club mee te helpen wat ik uiteraard met veel plezier en enthousiasme heb aanvaard. Ik kijk er al zo enorm naar uit om de club mee te helpen uitgroeien en de leden van de club met raad en daad bij te staan.

Tessa Schepers

Penningmeester