Bemiddeling

Welkom bij de Belgian Ragdoll Club! Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw Ragdoll-familie uit te breiden. Of u nu op zoek bent naar een schattig kitten, een liefdevolle herplaatser of een uitstekende dekkater, wij bieden een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan Ragdolls die voldoen aan de hoogste rasstandaarden.

Bemiddeling

Als rasclub streven we ernaar om liefhebbers en fokkers met elkaar in contact te brengen. We doen dit door een overzicht te bieden van beschikbare kittens, herplaatsers en dekkaters. Daarnaast houden we een lijst bij van de cattery’s van onze leden, zodat u een betrouwbare bron heeft om uw zoektocht te beginnen.

Het is echter belangrijk om altijd op uw eigen gevoel te vertrouwen bij het uitkiezen van een huisdier. Vraag naar de gezondheidsrapporten van de ouderdieren, zorg ervoor dat het dier gezond is, en luister naar uw intuïtie bij het maken van uw keuze.

Waarom kiezen voor de Belgian Ragdoll Club?

  • Gezondheid en Welzijn: Wij stellen het welzijn van onze katten voorop. Al onze katten worden regelmatig gecontroleerd door dierenartsen en zijn vrij van genetische aandoeningen.
  • Ervaring en Kennis: Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over het Ragdoll ras, bieden wij deskundig advies en ondersteuning aan nieuwe eigenaren en fokkers.
  • Gemeenschap: Door te kiezen voor de Belgian Ragdoll Club wordt u onderdeel van een gemeenschap van Ragdoll liefhebbers die graag hun ervaringen en kennis delen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via bemiddeling@belgianragdollclub.be. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw perfecte Ragdoll!

Kittens

Onze kittens worden met veel liefde en zorg grootgebracht. Ze groeien op in een huiselijke omgeving en worden goed gesocialiseerd. Elk kitten krijgt de benodigde vaccinaties, ontwormingen en een gezondheidsgarantie. Wij besteden veel aandacht aan het vinden van de perfecte match tussen kitten en eigenaar, zodat elk kitten in een liefdevol en geschikt thuis terechtkomt.

Herplaatsers

Soms zijn er volwassen Ragdolls beschikbaar voor herplaatsing. Deze katten verdienen een tweede kans op een gelukkig leven. Herplaatsing kan plaatsvinden door veranderingen in de persoonlijke omstandigheden van de eigenaar. Onze herplaatsers zijn op zoek naar een nieuw thuis waar ze de liefde en aandacht krijgen die ze verdienen.

Dekkaters

Voor fokkers die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige dekkaters, biedt de Belgian Ragdoll Club een selectie van prachtige dekkaters. Onze dekkaters zijn gezond, goedgekeurd volgens de rasstandaarden en beschikken over indrukwekkende stambomen. We helpen graag bij het realiseren van gezonde en mooie nakomelingen door middel van een zorgvuldig begeleid dekkingsproces.

Cattery’s

De Belgian Ragdoll Club houdt een lijst bij van alle aangesloten cattery’s. Deze cattery’s voldoen aan onze strenge criteria voor gezondheid, welzijn en rasstandaarden.