Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over de Belgian Ragdoll Club? Wij staan klaar om u te helpen! Neem gerust contact met ons op via belgianragdollclub@hotmail.com

Contactformulier

U kunt ons ook bereiken via ons online contactformulier. Vul uw gegevens in en stel uw vraag of opmerking. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Social Media

Volg ons op social media voor de laatste updates, nieuws en evenementen:

Lidmaatschap en Aanmelding

Wilt u lid worden van de Belgian Ragdoll Club of heeft u vragen over het lidmaatschap? Bezoek onze lidmaatschapspagina voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.

Evenementen en Workshops

Heeft u interesse in onze evenementen en workshops? Bekijk onze evenementenpagina voor een overzicht van de komende activiteiten en hoe u zich kunt aanmelden.

Bemiddeling en Herplaatsing

Bent u op zoek naar een kitten, herplaatser of dekkater? Bezoek onze specifieke pagina’s voor meer informatie over beschikbaarheid en procedures:

Feedback en Suggesties

Wij waarderen uw feedback en suggesties. Heeft u ideeën om onze club te verbeteren of wilt u uw ervaringen delen? Laat het ons weten via belgianragdollclub@hotmail.com.

Wij kijken ernaar uit om van u te horen en u te helpen bij al uw vragen en wensen met betrekking tot de Belgian Ragdoll Club en onze prachtige Ragdolls!