Lid worden

Bent u een gepassioneerde Ragdoll fokker en wilt u deel uitmaken van een gemeenschap die zich inzet voor het welzijn en de kwaliteit van het Ragdoll ras? Word dan lid van de Belgian Ragdoll Club! Wij bieden een platform voor samenwerking, educatie en ondersteuning voor fokkers.

Soorten Lidmaatschap

Bij de Belgian Ragdoll Club kunt u kiezen uit twee soorten lidmaatschappen:

  • Individueel Lidmaatschap: € 18,- per jaar
  • Gezinslidmaatschap: € 25,- per jaar

Voordelen van het Lidmaatschap

Als lid van de Belgian Ragdoll Club profiteert u van talrijke voordelen:

  • Gratis Bemiddeling: Fokkers mogen gratis gebruik maken van onze bemiddelingsdiensten voor het aanbieden van kittens, herplaatsers en dekkaters. Uw cattery wordt opgenomen in onze ledenlijst, waardoor potentiële kopers en fokkers u gemakkelijk kunnen vinden.
  • Bijeenkomsten en Workshops: Elk jaar organiseren wij verschillende online bijeenkomsten en workshops waar u kunt netwerken, kennis kunt delen en nieuwe inzichten kunt opdoen over het fokken en verzorgen van Ragdolls.
  • Ondersteuning en Advies: U krijgt toegang tot een netwerk van ervaren fokkers en experts die u kunnen adviseren en ondersteunen bij uw fokprogramma.
  • Nieuwsbrief: Ontvang onze periodieke nieuwsbrief met updates, artikelen en aankondigingen over evenementen en ontwikkelingen binnen de club en het Ragdoll ras.

Lidmaatschapskosten

Wordt u midden in het jaar lid, dan worden de lidmaatschapskosten voor dat kalenderjaar naar rato verrekend. Zo betaalt u alleen voor de resterende maanden van het jaar.

Hoe Lid Worden?

Lid worden is eenvoudig. Volg deze stappen:

1. Aanmelding: Stuur een mail naar belgianragdollclub@hotmail.com.
2. Betaling: Volg de instructies voor de betaling van het lidmaatschapsgeld.
3. Bevestiging: Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging van uw lidmaatschap en bent u officieel lid van de Belgian Ragdoll Club.

Neem Contact Op

Heeft u vragen over het lidmaatschap of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via belgianragdollclub@hotmail.com. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te verwelkomen als nieuw lid van onze club.

Door lid te worden van de Belgian Ragdoll Club, draagt u bij aan het behoud en de verbetering van het Ragdoll ras en wordt u onderdeel van een toegewijde en gepassioneerde gemeenschap. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonde en gelukkige toekomst voor onze geliefde Ragdolls!